Disclaimer:

 

Ondanks dat ik mijn uiterste best doe om alle gegevens zo goed mogelijk weer te geven kan het natuurlijk voorkomen dat er fouten in deze site staan.

Veel mensen geven mij gegevens via mail of in geschrift. Soms vind ik hier fouten in en herstel deze, anderen zal ik niet hebben gevonden en blijven er in staan.

Ook blijken er in de verschillende archieven tegenstrijdigheden te staan. Hierbij kan het verschil in bijv. geboortedata oplopen van 1 dag tot soms wel 2 jaar. Ook worden mensen met dezelfde naam wel eens door elkaar gehaald met reeds overleden mensen. Zo staat dat in de archieven. Veelal zal bij deze persoon een notitie zijn geplaatst waaruit dit blijkt.

Bij veel personen staat er geen complete geboorte datum maar alleen een jaartal. Dit jaartal is niet altijd absoluut maar kan soms ook een jaar eerder zijn.

Verder wil ik iedereen bedanken die zijn gegevens door geeft zodat ik ze weer kan verwerken in mijn programma. Het genealogieprogramma welke ik gebruik is Aldfaer en is gratis te downloaden via www.aldfaer.nl

Mocht u aanvullingen hebben bericht mij dan via het gastenboek of via de mail. Ik neem dan zsm contact met u op via de mail.

In verband met de Wet Bescherming Persoonsgegevens mag er niet zomaar iemands gegevens worden gepubliceerd. Van velen krijg ik echter toch de informatie met het verzoek om deze op de site te zetten. Staat uw naam er tussen en u wilt dit niet hebben? Stuur een mail en ik zal uw gegevens zsm verwijderen. 

Bij voorbaat dank.